60-tallet

By , 25. august 2010 10:48

Makup trenden

Brigitte Bardot hadde 60-tallet mest sexy look. Det store blonde håret og makeupen, som besto av sort tykk eyeliner med vipp, lys matt hud og bleke lepper, er like aktuell den dag i dag. Flere looker fra 60-tallet er like inpirerende i dagens skjønnhetsbilde, se bare på filmer som «Dreamgirls» og «Factory Girl», som baserer seg på 60-talls stjerner som Diana Ross og Andy Warhols muse Edie Sedgwick.60-TALLET: Brigitte Bardot og Jane Fonda fra 60-tallet.

Mods

På 60-tallet regjerte også mod-stilen (mod er en forkortelse for modern), som var en veldig grafisk og overdrevet makeup. Supermodellen Twiggy er kjent for sine store og markerte øyne, som var sminket med tykk eyeliner både over og under øynene, og med løsvipper og påtegnede øyenvipper under øynene. Eyelineren kunne være så tykk at den nesten dekket hele øyelokket. Fregner og pastellfarger var hot, og leppene kunne gjerne være lysere enn selve huden.

TWIGGY: Supermodell Lesley Hornby, mest kjent som Twiggy.
Fjernsynet kommer

5 Responses to “60-tallet”

  1. badmash sier:

    I just signed up to your blogs rss feed. Will you post more on this subject?

  2. HELGENS PARTYLOOK Bli inspirert av Gwen Stefani og eksperimenter med tykk eyeliner i knallfarger nar du sminker deg til fest. Foto Bulls .Tykk eyeliner i en knallfarge er en kul og trendy effekt som er enkel a legge.

  3. HELGENS PARTYLOOK Bli inspirert av Gwen Stefani og eksperimenter med tykk eyeliner i knallfarger nar du sminker deg til fest. Foto Bulls .Tykk eyeliner i en knallfarge er en kul og trendy effekt som er enkel a legge. Legg eyelineren i en tykk strek langs vipperaden fra helt innerst til ytterst.

  4. De fleste trendene som gjelder i dagens skj nnhetsbilde har vaert sett tidligere og er hentet fra flere forskjellige tiar som hver har sine egne saertrekk..50- tallet.Pa 50-tallet regjerte ikoner som Audrey Hepburn og Marilyn Monroe. Marilyn Monroes makeup kopieres til stadighet av stjerner som Scarlett Johansson Christina Aguilera og Dita Von Teese..Laer a legge flytende eyeliner som pa 50-tallet!

  5. ………Kosmetikkmerket fra 80-tallet som man simpelthen ikke kan motst!…. …Herlig miks av sesongens fresheste farger eller nsker du sukkers te pasteller fra 80 tallet? ….Med hovedsete i London er Barry M Cosmetics i dag kjent som the most colourful name in cosmetics og en av Englands fremste produsenter og distributrer av mote- og trend make-up!..Tidelig p 80-tallet eide Barry Mero en rekke make-up salonger rundt om i London.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy