Tidenes mest ikoniske badetøy!

By , 16. august 2010 17:02

Angelina Jolie, «Tomb Raider» (2001 og 2003)
I Tomb Raider-filmene tilbrakte Angelina Jolie mesteparten av tiden i en hvit singlett og en svart shorts, men filmscenene hvor Jolie skiftet til svart bikini brant seg nok fast på netthinnen til mange av fansene.

Halle Berry, «Die Another Day» (2002)
Bikinisekvensen i Bond-filmen «Die Another Day» skulle være en hyllest til den første Bond-jenta, Ursula Andress.  Og Halle Berrys uforglemmelige oransje bikini er tydelig inspirert av Andress’ bikini fra 1962, med det samme knivbeltet.

Demi Moore, «Full Throttle» (2003)
Rollen som den bitre eks-engelen i «Charlies Angels: Full Throttle» markerte et comeback for Demi Moore, og mange ble imponert over  formen til 41-åringen da hun vendte tilbake til rampelyset.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy