Totonet hår med en tydelig ettervekst er den hotteste hårfargen blant stjernene i sommer.

By , 16. august 2010 17:14

Om du bleker håret ditt, trenger du ikke lenger stresse til frisøren hver sjette uke for å farge håret. En godt synlig ettervekst er nemlig det hotteste man kan ha på hodet om dagen. Det har lenge vært populært å ha mørkere farge i røttene enn ellers i håret, men nå er trenden tydeligere enn på lenge.

Naturlig look

Trendsettere som Alexa Chung, Rachel Bilson og Whitney Port sverger til totonet hår denne sommeren. Håret skal se ut som det har sin naturlige hårfarge i bunnen for så å gradvis bli lysere i tuppene. Man kan velge selv hvor stor man ønsker at kontrasten skal være. Rachel Bilson har for eksempel fått lagt inn enda lysere striper etter hvert, mens Jessica Biel kun har noen nyanser lysere hår i enkelte partier.

Også Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv» har lenge omfavnet denne trenden, og hadde mørkere ettervekst og lysere lengder i varierende grad både i den populære tv-serien og i den siste filmen.

TOTONET: (Foto: )TOTONET HÅR: Ashlee Simpson, Drew Barrymore og Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw. (Foto: Wenn/Bulls)

Slik får du looken

Det er flere måter å oppnå denne looken på. Om man har mørkt hår er det bare å lysne lengdene én til to nyanser lysere. Man kan også farge håret i bunnen mørkere om man har en lysere hårfarge fra før. Men det er ofte best å gjøre dette høs frisøren for å få den naturlig solblekede looken som gradvis blir lysere.

Om du har den riktige fargen fra naturens side, kan du spare ut så mye ettervekst som mulig og bleke lengdene én til to nyanser lysere enn din naturlige farge. Dette er en kjedelig prosess som tar noen måneder for å få full effekt, men da vil du også spare penger på frisørbesøk siden du ikke vil få noen synlige skiller når håret vokser ut.

2 Responses to “Totonet hår med en tydelig ettervekst er den hotteste hårfargen blant stjernene i sommer.”

  1. Sara sier:

    No skal vi bli hotte framover skjønner eg 😉

  2. anneliv sier:

    Det med øynefarger var jo en av tusen vekkere!! Keep on telling!!

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy