Min lille sorte

By , 18. august 2010 11:42

Nei det skal ikke være enkelt!! Skal bryllup til helgen og da melder alltid det O´store spørsmålet seg. Hva skal jeg gå med??

Flinke meg var tidlig ute, ja allerede i sommer faktisk og da kjøpte jeg en kjole. MEN….så synes jeg plutselig den ble litt fargeløs for et sommerbryllup. Så derfor… ut på shopping igjen! Det var der jeg fant den. Den lille sorte Ricco Vero kjolen!! Satt kjempe fint og var bare en MÅ HA kjole. Blid og fornøyd kjøpte jeg kjolen, etter litt smisk med min kjære. Trodde jeg hadde antrekket i boks. TRODDE!!…for nå..etter to kvelder med butikk runder etter fargefullt tilbehør og ingen flere kvelder igjen å ta av.. har jeg begynt å tvile…igjen! Kan jeg gå i sort i bryllup?

3 Responses to “Min lille sorte”

  1. Sara sier:

    Milf 😉

  2. Anna sier:

    Ja, du vet hva jeg synes:)

  3. Sa jeg far pr ve igjen senere Haper det fungerer igjen i morgen da skal jeg nemlig dra og tatovere meg. Er sa ekkelt at nordmenn drar hit og kommer hjem med HIV AIDS og smitter norske jenter igjen..Men bortsett fra alt dette sa hadde vi det g y. Har gatt ned til faktor 4 pa sololjen na Blir alltid litt overskyet pa ettermiddagen sa na sitter jeg og blogger mens Roger er ute og shopper pa markedet for tredje gang Haha..Nar han kommer tilbake drar vi pa kj pesenteret igjen.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy